Bilskrot Uddevalla, skrota bilen gratis med hämtning

Vi hämtar bilskrot Uddevalla gratis när ni ska skrota bilen Uddevalla. Vi har tillstånd av Länsstyrelsen att bedriva bärgning av skrotbilar. Det ni behöver ha för att vi skall kunna skrota eran bil är det senaste utfärdade registreringsbeviset (del 2 den gula delen) samt legitimation. Ni får ett mottagningsbevis från oss där det står att bilen skall skrotas. Skrotningen av bilen görs av en auktoriserad bilskrot (Uffes bilskrot).

När det är dags att skrota bilen i Uddevalla. Väljer man att lämna skrotbilen till en bilskrot i Uddevalla eller en bilskrot på Orust. Företaget Uffes bilskrot säljer inga begagnade bildelar utan återvinner allt från skrotbilen. Det är enkelt att hitta hit.  Skroten ligger till höger i Vrälands korsning från rotviksbro sett

Vi har tillstånd av Länsstyrelsen för hämtning av bilskrot Uddevalla, Tel 031-943760. bilbärgning Gbg AB innehar F-skatt och transportförsäkring.

Boka hämtning på hemsidan och få en trisslott!

 

Klicka här för att boka gratis hämtning!

Bilbärgning Gbg AB Org. Nr. 559014-4449

Har tillstånd för bärgning från Länsstyrelsen.


Bra skrotningsföretag i Uddevalla Bilskrot om man ska skrota bilen uddevalla. Det är Kristoffer, Niclas och Hussam som jobbar ute på fältet. Det är någon av oss du möter när vi hämtar skrotbilen. Bärgningsbilarna vi använder är en Iveco årsmodell 2018, Mitsubishi Fuso Canter årsmodell 2008 och en Ford transit biltransport som vi har vid trånga utrymmen. Tyvärr fick vi inte plats med biltransporten i bilden.

Vi samarbetar med flera auktoriserade bilskrotar i Västra Götaland

Den auktoriserade bilskroten avregistrerar skrotbilen (skrotar bort fordonet från transportstyrelsen bilregister).

LÄS MER: Bra bilskrot i Göteborg med reservdelar och självplock

Skrota bilen Uddevalla, Skrotbilar hämtas gratis

Följande områden hämtar vi skrotbilar gratis.

Göteborg, ,NödingeBohus, NolSurteBjörlandaTorslandaHisings-BackaHisings KärraTuveSäveHisingenRingön,  UddevallaLjungskileLilla EdetKungsbacka,  TageneAngered,  PartilleLerumAgnesbergSävedalenMölndalKållered,  HärrydaKungälvUcklum,  Gråbo,  Ale,  Alafors,  ÄlvängenSkepplandaLödöseGötaSjövikSkogome,  BackaplanLundby,LindholmenTjörnJörlanda,

Vi är ingen bildemontering i Uddevalla och säljer därför inga reservdelar.

Vi utför transport med bärgningsbil gratis till skroten när du vill skrota bilen Stenungsund.

LÄS MER: Skrota bilen gratis med hämtning i Uddevalla eller Göteborg
Bildemontering Uddevalla
Bilbärgning Gbg AB är ett auktoriserat bärgningsföretag som har tillstånd från Länsstyrelsen att utföra transporter med skrotbilar.

 

När vet du att det är dags att göra sig av med ditt bilskrot Uddevalla

Har den gamla bilen hade hängt med länge under många år , när ett definitivt beslut måste fattas om att skrota bilen Uddevalla. Bilen, som varit en verklig statussymbol, hade skötts exemplariskt, stod alltid skinande blank ofta polerad på parkeringsplatsen. Med husvagnen på släp hade den varit centrum för familjens semestrar. Den hade fungerat utan större besvär vid resorna till och från arbetet. Den hade varit med i 17 år och rullat över 25 tusen mil, så den kändes som en familjemedlem. Men så kom en dag då bilbesiktningen gav anmärkningar med påpekande att utsläppet av koldioxid var högt och borde åtgärdas. Att något borde göras stod klart. Ett alternativ att skaffa ny måste noggrant överväga och för detta utfördes två kalkyler. Den nuvarande bilens årskostnad beräknades exklusive kommande reparationskostnad. Den tänkta nya, som var likvärdig med den gamla beräknades efter bilens specifikation, som lämnats av bilfirman. Den mycket lägre bränsleförbrukningen var en påverkande faktor liksom det låga utsläppet gram CO2 per kilometer. Detta värde, som inte får överstiga 130 g CO2/km, är utslagsgivande för bilskattens storlek, och är miljöklassad. Med dessa respektive två värden för den nuvarande bilen och den tänkta nya var det enkelt att ställa upp kalkyler. För jämförande skull ingick tidigare årliga körsträcka som den tänkta i fram-tiden. Det allmänna värdet av förbättrad luftmiljö samt energibesparing genom mindre förbrukning av raffinerad bensin per körd kilometer skulle endast vara positiva ej måttsatta faktorer vid värderingen av beräkningarna. Resultatet blev slående och verkade osannolikt. Besparing per år visade på 14100 kr. Bilen kunde ju, även om det kan verka vilseledande, spara in sig själv på mindre än femton år. Valet blev enkelt. Ju förr du blir av med ditt bilskrot Uddevalla och ersätter den med en ny desto mindre kostar det.

Bilskrot Uddevalla, Hämtningen av skrotbilen är gratis. Vi har tillstånd av Länsstyrelsen att bedriva bärgning av bilskrot i Uddevalla

 

1 jan 2017