Hur mycket får man när man skrotar bilen i Mölndal

Är fordonet komplett med original katalysator kan man skrota bilen i Mölndal och få ersättning upp till 2000 kr. Är bilen inte komplett eller saknar komponenter görs det avdrag på betalningen. Ring 031-94 37 60 för att boka hämtning eller för mer information.

Innehar tillstånd att utföra bärgning av uttjänta fordon från Länsstyrelsen. Det ni behöver ha för att vi skall kunna skrota och avregistrera er bil är det senaste utfärdade registreringsbeviset del 2 (gula delen) samt legitimation. Ni får ett mottagningsbevis från oss där det står att bilen skall skrotas. Skrotningen av bilen görs av en auktoriserad bilskrot (Sjuntorps Biltjänst). Skall man skrota någon annans bil behövs även en fullmakt från registrerad bilägare. Vi hjälper till med hämtningen för bilägare som har bestämt sig för att skrota bil i Göteborg eller i närområdet (7 mil runt Gbg).

Skrotbilarna Gbg AB Org. Nr. 559014-4449  Innehar F-Skatt.

Tel 031-943760

Vad får man för att skrota en bil? Det är många olika faktorer som avgör hur mycket betalt du kan få för din skrotbil. Bilskrotar som enbart sysslar med metallåtervinning tenderar att betala mer en dom traditionella bilskrotarna som  säljer reservdelar.

 

 /trasig-bil.jpg

Gratis hämtning när du skall skrota bilen i Mölndal, hos en Bilskrot i Mölndal om bilen är komplett

 

Vi tar hand om bilskrot i Göteborg

3 Dec 2016