Kostar det att skrota bilen

Vi hjälper dig att hämta din skrotbil i Göteborg och det kostar inget om den är komplett. Skulle det vara så att vissa bildelar är bortplockade är det inte säkert att transporten är kostnadsfri.

Har man en skrotbil som inte funkar och som är för dyr att laga, bör man skrota den. Skrotbilar kan läcka miljöfarliga vätskor. Det är fordonsägarens ansvar att lämna sin bil för skrotning när den är uttjänt.

Vi lämnar din bil till en auktoriserad bilskrot (Sjuntorps Biltjänst i Vänersborg) som skrotar din bil miljövänligt.

Kostnadsfri hämtning av komplett skrotbil för miljövänlig skrotning. Fordonet lämnas till Sjuntorps Biltjänst där den avregistreras och skrotas enligt gällande miljöregler. Saknas delar eller original katalysar kan inte gratis hämtning garanteras. 

Ring 031-943760 för att boka hämtning.

Gratis bärgning och klimatriktig hantering när man skrotar bilen Göteborg. Hos oss får man ett mottagningsbevis där det står att bilen skrotas. Innehar F-Skatt, transportförsäkring samt tillstånd från Länsstyrelsen för hämtning av skrotbilar.

 

Registreringsbevis krävs när man skrotar bilen

Vid skrotning av bil krävs alltid att registreringsbevis (del 2, gula delen) lämnas tillsammans med skrotbilen. Om ett ombud ska skrota bilen för bilägaren, fordras även en fullmakt från ägaren. Vid bärgningsbehov bör nyckel för upplåsning av rattlås finnas tillgänglig i bilen.

Vi samarbetar med Sjuntorps Biltjänst som är auktoriserad bilskrot.

Tel 031-943760. Skrotbilarna Gbg AB inehar F-skatt och transportförsäkring.

 

/img_1721.jpg

 

 

 

30 Apr 2016