Bilskrot Göteborg, Bilbärgning Gbg AB hämtar skrotbil gratis

Har du en uttjänt bil i Göteborg? Vi både betalar och bärgar den till en bilskrot. Upp till 2 000 kr i ersättning och gratis hämtning för din uttjänta bil. Skrota din bil genom Bilbärgning Gbg AB tryggt och säkert. Sedan 2015 har vi haft tillstånd att hämta skrotbilar från Länsstyrelsen. Samarbetar med Uffes bilskrot som är en auktoriserad bilskrot. På bilden ser man våra bärgningsbilar som vi använder vid hämtning.

Ring 031-94 37 60 för information eller klicka här

 

Bilskrot i Göteborg och skrota bilen

 

Papper som bilskrot i Göteborg behöver

Det ni behöver ha för att vi skall kunna skrota bilen i Göteborg är det senaste utfärdade registreringsbeviset (del 2 den gula delen) samt legitimation. Eventuellt skall fullmakt medföljas om man skrotar någon annans bil. Ni får ett mottagningsbevis från oss där det står att bilen skall skrotas. Skrotningen och avregistrering av bilen görs av Uffes bilskrot som är en auktoriserad bilskrot.

Vi har 2 st bärgare som vi hämtar skrotbilar med, en flakbärgare som kan ta 2 bilar åt gången samt en smidig biltransport som används när det är dåligt med utrymme. Alla bilar som skall skrotas, bärgas till en auktoriserad bilskrot som avregistrerar fordonet på Transportstyrelsen och skriver ut skrotintyg

Se upp för oseriösa företag som säger att de skall bärga fordonet till bilskrot i Göteborg och istället gör ägarbyte på bilen. Ofta kan man genomskåda detta innan, genom deras annonsering där de uppger att skrotbilar hämtas och att de betalar upp till 10 000 kr för en skrotbil. De är mycket sällan dessa aktörer ger ett mottagningsbevis till kunden som beskriver syftet med bilen.

7 May 2023