Bilskrot Kungsbacka: Hämtar & betalar för din skrotbil

Har du en uttjänt bil i Kungsbacka? Vi både betalar och bärgar den till en bilskrot. Skrotbilar köpes för 1 000 kr. Gratis hämtning av din uttjänta bil för skrotning ingår. Skrota din bil genom Bilbärgning Gbg AB tryggt och säkert. Sedan 2015 har vi haft tillstånd att hämta skrotbilar från Länsstyrelsen.

Ring 031-94 37 60 för information eller klicka här

 

Bilskrot i Kungsbacka hämtar skrotbilar

Papper som bilskrot i Kungsbacka behöver

Det ni behöver ha för att vi skall kunna skrota er bil är det senaste utfärdade registreringsbeviset (del 2 den gula delen) samt legitimation. Eventuellt skall fullmakt medföljas om man skrotar någon annans bil. Ni får ett mottagningsbevis från oss där det står att bilen skall skrotas. Skrotningen och avregistrering av bilen görs av Sjuntorps Biltjänst som är en auktoriserad bilskrot.

Vi har 2 st bärgare som vi hämtar skrotbilar med, en flakbärgare som kan ta 2 bilar åt gången samt en smidig biltransport som används när det är dåligt med utrymme. Alla bilar som skall skrotas, bärgas till en auktoriserad bilskrot som avregistrerar fordonet på Transportstyrelsen och skriver ut skrotintyg

 

Klicka här för att boka hämtning!

 

Vi samarbetar med Uffes bilskrot som är auktoriserad bilskrot.

Utforska bilskrot i Kungsbacka: En skattkammare för bilentusiaster

 

Skrotbilar hämtas till bilskrot för en bättre framtid i Kungsbacka

Att verkligen skrota bilen Kungsbacka och få den körd till en bilskrot kan ställa till med vissa bekymmer. För det första finns det ett antal aktörer som hämtar bilen. Vissa erbjuder skrotpremie för skrotbilen. Många gånger är detta bara ett försäljningsknep. När bilen hämtas vägrar man betala på grund av en hop av förklaringar och många gånger försöker man få betalt i stället, därför att bilen är i så dåligt skick. Ett sådant förfarande avslöjar att all inte står rätt till. Här måste den som lämnar sin bil för skrotning verkligen se upp. Många bilar som beställts till någon bilskrot kommer genom falsarier att säljas för trafik efter en enkel uppjustering. Ett enkelt sätt att kontrollera om bilen omhändertas på ett korrekt sätt kan till exempel vara att försäkra sig om att bärgaren som hämtar bilen har tillstånd från Länsstyrelsen att handha och transportera skrotbilar.

8 May 2023